• about me
  • menu
  • categories
  • Vakarienė

    IMG_6180
    IMG_6173
    IMG_6178


    IMG_6189
    Šį receptą esu nugirdusi iš draugės mamos. Todėl tikslumo (surprise surprise) vėl nebus. Improvizacija, pagal skonį, galima piknaudžiauti sočiai.
    Matyt, tai bus makaronų apkepas:
    Pusiau išvirėmė sulaužytus spagečius.
    Juos nusunkę sumaišėme su pjaustytos daktariškos dešros, paprikos ir pomirodų gabaliukais.
    Užpylėme keturis plaktus padruskintus ir papipirintus kiaušinius.
    Tada sudėjome tarkuotą surį.
    Viską gerai išmaišėm, pabarstėm baziliku ir pašovėm kepti.
    Pamiršom svogūnus arba porus. Jie būtų atlikė gerą darbą... Kitą kartą...
    Kepėm apie +200C∘ temperatūroj 25 min.
    Užgesintoj orkaitėj palikome pastovėti dar 10min.
    Labai skaniai sukirtom po didelį gabalą.
    IMG_6168
    Šiandien turguje sušlavėm visus gražius namų vyno butelius, ir talpius stiklainius, kokius tik radom. Už visus 5lt. :)
    Tikiuosi visų savaitgalis buvo puikus!
    IMG_6180
    IMG_6173
    IMG_6178


    IMG_6189
    Šį receptą esu nugirdusi iš draugės mamos. Todėl tikslumo (surprise surprise) vėl nebus. Improvizacija, pagal skonį, galima piknaudžiauti sočiai.
    Matyt, tai bus makaronų apkepas:
    Pusiau išvirėmė sulaužytus spagečius.
    Juos nusunkę sumaišėme su pjaustytos daktariškos dešros, paprikos ir pomirodų gabaliukais.
    Užpylėme keturis plaktus padruskintus ir papipirintus kiaušinius.
    Tada sudėjome tarkuotą surį.
    Viską gerai išmaišėm, pabarstėm baziliku ir pašovėm kepti.
    Pamiršom svogūnus arba porus. Jie būtų atlikė gerą darbą... Kitą kartą...
    Kepėm apie +200C∘ temperatūroj 25 min.
    Užgesintoj orkaitėj palikome pastovėti dar 10min.
    Labai skaniai sukirtom po didelį gabalą.
    IMG_6168
    Šiandien turguje sušlavėm visus gražius namų vyno butelius, ir talpius stiklainius, kokius tik radom. Už visus 5lt. :)
    Tikiuosi visų savaitgalis buvo puikus!
    . Sunday, January 23, 2011 .

    2 comments

    1. Pasakiškai atrodo .... ;)))

      ReplyDelete
    2. Anonymous1/25/2011

      Labai skanus patiekalas atrodo! reikes pasigaminti butinai :)

      ReplyDelete