• about me
  • menu
  • categories
  • Saldarūriams

    IMG_7237 Sausainiai IMG_7245
    Prireikė trijų bandymų, kad pagaliau viską padaryčiau teisingai.. Oi joi...
    Norėdama sufabrikuot kokią tais namų, skaniai kvepia virtuvė, pačios kepti dalykai geriau nei pirktiniai nuotaiką sugalvojau išsikepti riešutų_sviesto sausainių. Tokius kimšdavau studijų metais ir tai man baigėsi ne freshmen fifteen, o greičiau freshmen fifty. Bet nebūtina būti tokiai besotei, kaip aš. Galima ir elegantiškai. Nors ir LABAI SKANŪS sausainiai. Receptas iš čia (išskyrus šokoladinius spenelius :)
    Instrukcijose lyg ir pamiršo paminėt, ką daryti su sviestu... Aš jį švelniai išlydžiusi sumaišiau su likusia tešla ir viskas gerai baigėsi. Pasirodė truputį keista, kad kepti reikia tik 10 min,  bet tai yra svarbi tiesa! Daugiausiai - 15min. Leidus atvėsti jie tobulai ir iškepę ir minkšti.
    Labai rekomenduoju!


    Jau pasiruošę savaitgaliui? :)
    IMG_7237 Sausainiai IMG_7245
    Prireikė trijų bandymų, kad pagaliau viską padaryčiau teisingai.. Oi joi...
    Norėdama sufabrikuot kokią tais namų, skaniai kvepia virtuvė, pačios kepti dalykai geriau nei pirktiniai nuotaiką sugalvojau išsikepti riešutų_sviesto sausainių. Tokius kimšdavau studijų metais ir tai man baigėsi ne freshmen fifteen, o greičiau freshmen fifty. Bet nebūtina būti tokiai besotei, kaip aš. Galima ir elegantiškai. Nors ir LABAI SKANŪS sausainiai. Receptas iš čia (išskyrus šokoladinius spenelius :)
    Instrukcijose lyg ir pamiršo paminėt, ką daryti su sviestu... Aš jį švelniai išlydžiusi sumaišiau su likusia tešla ir viskas gerai baigėsi. Pasirodė truputį keista, kad kepti reikia tik 10 min,  bet tai yra svarbi tiesa! Daugiausiai - 15min. Leidus atvėsti jie tobulai ir iškepę ir minkšti.
    Labai rekomenduoju!


    Jau pasiruošę savaitgaliui? :)
    . Thursday, October 20, 2011 .

    1 comment

    1. Vien jau pavadinimas privertė sukrizenti (chuckle)
      O sausainiukai atrodo išties gardūs :)

      ReplyDelete